Diensten

De zorgzame thuishaven met klasse


Een team van gekwalificeerd en toegewijd personeel  staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt.

We bieden onze bewoners en bezoekers een infobalie aan die tijdens de kantooruren bemand is door onze woonassistent die u graag helpt met uw praktische vragen. Bewoners kunnen er onder andere ook terecht met hun administratieve vragen of kunnen informatie verkrijgen m.b.t het aanbod facultatieve diensten.

Mocht u zich ziek voelen en om die reden niet tot in onze bistro geraken voor de lunch, dan brengt de bediening u een warme maaltijd tot in uw woning.

Bewegen is gezond. Wekelijks worden bewegings- en valpreventielessen voorzien waaraan bewoners vrij kunnen deelnemen. Ook kunnen ze onze fitnesscoach aanspreken voor individuele begeleiding en – oefenschema’s.

Onze verpleegkundige zorgmanager ziet er op toe dat u de klok rond en zeven dagen op zeven in verbinding staat met adequate crisiszorg. Eén druk op de knop volstaat en u staat bij noodsituaties in directe spraakverbinding met de alarmcentrale. Zij zorgen dat uw arts, de thuisverpleging of een ambulance wordt ingeschakeld.  Met het bewoners-dossier volgt de zorgmanager uw situatie op. Dat dossier is bij een interventie ter inzage van de verpleegkundige hulpverleners.

Wij organiseren voor de bewoners met regelmaat een aantal vrije culturele- en ontspanningsactiviteiten en lezingen..

Ook onze gastvrouw kunt u alles vragen. Zij zorgt voor de algemene coördinatie en organiseert onder meer de bijeenkomsten van de bewonersraad die elk kwartaal plaats vinden.

Contacteer ons

  • Residentie Jacobsmarkt
  • Warandestraat 5
  • 2300 Turnhout
  • Tel.: +32 (0) 14 44 79 00


© 2017 Residentie Jacobsmarkt - Supported by Pandafish